Liquefied Petroleum Gas
Liquefied Petroleum Gas
Witam
Planuje założyć do mojego bmw m3 e46 instalacje gazową.
Jaką instalacje proponujecie założyć aby nie stracić zbyt wiele na mocy.
Pozdrawiam.
Planuje założyć do mojego bmw m3 e46 instalacje gazową.
Jaką instalacje proponujecie założyć aby nie stracić zbyt wiele na mocy.
Pozdrawiam.
-
Re: Liquefied Petroleum Gas
proponuje taka instalacje co dodaje 10 % mocy,tylko ze chyba droga jest ale nie wiem 

Załóż sekwencję z dobrym, wzmocnionym reduktorem i będzie git.
Lepiej kup sobie cos na rope 

Koledzy, nie pytano nas o zdanie a o to gdzie, co i jak najlepiej zalozyc. Potwierdzam slowa bombla, ew 2 reduktory.
Pokaz nam swoje auto w dziale "shworoom", albo usune ten temat.
Wg mnie cos krecisz.
Wg mnie cos krecisz.
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
Ja miałem instalacje BIGASu włoski szajs jeden z droższych na rynku swego czasu, ale nie było to M. NIE polecam, ta instalacja była jedyną awaryjną sprawą w samochodzie.
Konrad
http://www.ktd.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ktd.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
Pogadaj z Nikosiem z Wawy, zakladal instalke m.in. do E46 CSL i zna sie na rzeczy jak malo kto w PL.
Polecam Nikosia.
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
I jest bardzo ciężki w kontaktach i rozmowie. Nie chce mi się wierzyć,że ktoś do CSL założył gaz.
Jesli ktos bedzie zainteresowany kontaktem do niego to piszcie, dam namiary.
Jeden gość ma innym forum ma założony LPG do M5 E60 i jest to instalacja PRINCE'a czy coś takiego. Na początku mieli jakieś kłopoty ze strojeniem, ale jak napisał Bombel dwa parowniki rozwiązały problem (chwilowe duże zapotrzebowanie na paliwko/lpg).
A z drugiej strony nie lepiej kupić jakąś 318i z gazem lub do niej wpakować sekwencję za 2800 i mieć tanie + drugie szybkie auto? Przecież M3 E46 łyknie ci 20l/100km lpg! A gdzie zamontujesz butle? Na tylnim siedzeniu? Przeciez nie masz miejsca w kole zapasowym, bo go nie ma! A jak załadujesz za siedzeniem do nie masz dostępu do pompki powietrza schowanej właśnie w miejscu koła zapasowego... No i tankowanie co 150-200km, troche lipa. Czyli co niecałą godzine na trasie
Przemyśl to kolego, prześpij się z problemem i napisz nam rano co tam ci się przyśniło
A z drugiej strony nie lepiej kupić jakąś 318i z gazem lub do niej wpakować sekwencję za 2800 i mieć tanie + drugie szybkie auto? Przecież M3 E46 łyknie ci 20l/100km lpg! A gdzie zamontujesz butle? Na tylnim siedzeniu? Przeciez nie masz miejsca w kole zapasowym, bo go nie ma! A jak załadujesz za siedzeniem do nie masz dostępu do pompki powietrza schowanej właśnie w miejscu koła zapasowego... No i tankowanie co 150-200km, troche lipa. Czyli co niecałą godzine na trasie

Przemyśl to kolego, prześpij się z problemem i napisz nam rano co tam ci się przyśniło